Webinarium: Jedzenie - jak szanować i nie marnować

Wydarzenie z serii Eko-szkoła

Termin: 21.05.2024, godz. 18:30

Jako konsumenci jesteśmy odpowiedzialni za 60% marnowanej żywności. Zatem ogrom działań jest w naszych rękach! Na zajęciach nauczą się Państwo jak prowadzić interaktywne zajęcia z młodzieżą na temat niemarnowania żywności i tego co w praktyce młodzi ludzie mogą zrobić aby ta liczba uległa radykalnemu zmniejszeniu.

Ekspertka:

  • Agata Zgliczyńska
    Wiceprezeska Polskiego Stowarzyszenia Zero Waste
    Jako Wiceprezes Polskiego Stowarzyszenia Zero Waste wspieram rozwój bezodpadowego świata – lepszego miejsca do życia dla wszystkich. Doświadczenia w świecie biznesu – z bankowości inwestycyjnej i zarzadzania przedsiębiorstwami przekładam na wzmacnianie pozycji organizacji pozarządowych. Edukuję i organizuję
    przedsięwzięcia społeczne które zarówno przekładają się na korzyści dla klimatu jak i wzmacnianie więzi między ludźmi. Absolwentka filologii indyjskiej (UW) i finansów i rachunkowości na City University of New York. Pasjonatka propagowania mody cyrkularnej którą wszyscy możemy tworzyć z poszanowaniem dla drugiego człowieka i natury.

Warunki udziału:

  1. Posiadanie aktywnego konta w programie eTwinning. Jeśli jeszcze nie posiadasz konta w programie eTwinning, kliknij i załóż konto 
  2. Każdy zakwalifikowany uczestnik, który weźmie udział w całym wydarzeniu, otrzyma certyfikat uczestnictwa. Certyfikat jest w formie cyfrowej i wydawany jest bezpłatnie.

    Jeśli przy logowaniu na webinarium podałaś/-eś niepełne wymagane do wystawienia certyfikatu dane, czyli IMIĘ I NAZWISKO ORAZ ADRES MAILOWY ODPOWADAJĄCE TYM PODANYM PRZY REJESTRACJI NA WYDARZENIE  - certyfikat nie zostanie wystawiony.

Nagranie zostanie udostępnione na kanale YouTube eTwinning Polska.

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 23.04.2024 o godz. 14:00.

Formularz zgłoszeniowy
 

Zapraszamy także na:

Strona wydarzenia
 

Tu udostępnimy prezentacje i materiały po webinarium.